Reviews

Lees onze reviews en bekijk hoe klanten onze dienstverlening ervaren.

Kim
Lees verder
Ik ben nu voor de 2e keer hier gekomen voor een Brazilian wax. Yasmin is zeer professioneel en doet haar werk goed. De sfeer is zeer aangenaam dus Ik zal zeker hierheen blijven gaan.
Anne Hos
Lees verder
Kom al 3 jaar bij Naomi, heb mij altijd op mijn gemak gevoeld, ze is professioneel en super gezellig!
Iris Laser
Lees verder
Super tevreden over Wax studio Zaandam. Nadat ik van Amsterdam naar Zaandam was verhuisd vond ik het toch best een dingetje om te switchen van waxstudio, maar ik ben super blij dat ik het gedaan heb. Inmiddels al bijna een jaar klant. Iedere afspraak is gezellig en altijd top resultaat, zeker aan te raden.
Krasimira Karcheva
Lees verder
Geweldige Kamila! Bedankt! Ik ben erg blij dat ik deze salon heb gevonden.
Naomi Arrindel
Lees verder
Deze beauty salon voldoet aan alle wensen die een kant verdient, het op je gemak stellen- discretie-klantvriendelijkheid-en nog veel meer. Ik ga hier graag heen, omdat ik meer dan een tevreden klant ben!!! Heel goed bezig en ga zo door!!!!
Patty Rudge
Lees verder
Naomi Wax & Beauty is een professionele waxsalon waar je goed geholpen wordt. Zo pijnloos als mogelijk en altijd gezellig. En de nieuwe locatie ziet er top uit!
Jus Sara
Lees verder
Zeker aan te raden! Sinds de opening blijf ik terugkeren bij de Wax Studio. De Wax Studio is een plek waar persoonlijke aandacht, een goede hygiëne, ervaring en klantgerichtheid voorop staat. Echt een aanwinst voor Zaandam!
Peter van Dijk
Lees verder
Liefste dame en beste Surinaamse kapsalon en speciale vind ik haar uitststaling een geweldige ervaring
Mandy Opmeer-Lindeman
Lees verder
Na meerdere salons in Zaandam te hebben geprobeerd, ben ik uiteindelijk bij Naomi wezen plakken. Echt de allerbeste als het gaat om waxen. (ik heb nog geen andere behandelingen gedaan in de salon) Deze vrouw is een vakvrouw. Ziet geen haar over het hoofd.
Dennis Kaptein
Lees verder
Hele nette waxing, Naomi voert keurig werk uit en ook voor de man is het een perfecte plek voor de wax. Ze maakt tevens een leuk praatje waardoor je de wax beurt amper door hebt
Angelique R
Lees verder
Hele fijn wax salon . Naomi is erg kundig en mijn wenbrauwen zijn nog nooit zo mooi in vorm geweest.
Francesco Russo
Lees verder
I discovered Naomi Wax & Beauty in September. From the beginning I was struck by the cleanliness, professionalism and attention to detail. I solved my hairy problem in very few treatments. I am really satisfied and highly recommend it.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden.