Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Gemiddeld adviseren wij 8 behandelingen, voor het gewenste resultaat, afhankelijk van huid en haartype.

Soprano Ice Laser

NOOIT MEER SCHEREN DAT WILT TOCH IEDEREEN?? Wij werken met de: Soprano Ice Platinum Laser. Een vrijwel pijnloze laserbehandeling geschikt voor iedereen. De laserkop is ICE ICE cold. Wij koelen de huid met koude gel, waardoor je nauwelijks pijn voelt. So Put down the razor and start laser!

Donkere huid

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van de donkere huid. Voordelen: jouw haren blijven permanent weg, je hoeft enkel 1 keer per jaar een nabehandeling te doen.  Weg met die donkere waas onder je oksels, of haren rondom je bikinilijn en op je benen!

Nail Treatments

Onze Nail Treatments waaronder: Manicure en Pedicure zorgen voor een complete verzorging van je handen, nagelriemen en voeten. De opties zijn eindeloos! Wij verzorgen Solar/ Acryl, Nail art, Gelpolish & Biab behandelingen. Jij kiest zelf of je liever voor een natuurlijke look gaat, of juist iets opvallends. Onze Nail Specialist helpt je graag met de juiste kleur en shape. ✓ Verzorgde nagels (voor handen en voeten) ✓ Kies de kleur die bij jou past ✓ Shape en design naar wens

Wat is een Vajacial?

Een Vajacial is een Facial voor je schaamstreek. Wij doen eerst een Brazilian Wax, zoals je van ons gewend bent en vervolgens reinigen wij de huid en masseren wij de huid met een scrub. Wij stomen daarna de huid met een vaporzone en halen zichtbare ingegroeide haren en mee-eters weg. Vervolgens brengen wij een kalmerende Gelly-masker aan en als laatst brengen wij een kalmerende, voedende nabehandelingscrème aan. 

Wat zijn de voordelen van deze treatment?

Je hebt minder kans op ingroeiende haren. Geniet van een zachte huid zonder stoppels en een glowing skin 'down under' Een Vajacial vermindert hyperpigmentatie (donkere vlekken)

Brazilian Wax versus Vajacial

Boek je een Brazilian Wax bij ons? Dan waxen wij alle zichtbare haren weg. Boek je een Vajacial in? Dan waxen wij de zichtbare haren en de ingroeiende en onderliggende haren weg. Op deze manier blijven haren gemiddeld 1-2 weken langer weg, omdat 'onderliggende haren alleen met behulp van stoom of speciale epileertechnieken loskomen. Je zult ook merken dat je huid veel langer zacht en gehydrateerd blijft na een Vajacial.

Ervaren Specialisten

Wij zijn ervaren Wax-specialisten en de Brazilian wax is onze specialiteit. Naomi heeft 8 jaar waxervaring en is niks meer vreemd. Zij stelt jou op je gemak, maakt een praatje ter afleiding en haalt ondertussen alle haartjes weg. Wij werken met hardwax op en rondom de gevoelige plekken, zoals de bikini en wij gebruiken stripwax voor de minder gevoelige lichaamsdelen, zoals benen. Na de behandeling krijg je een aantal tips voor de verzorging van jouw huid. Ervaar een Smooth skin zonder stoppels, zo ben jij summer ready!