Behandelingen

Bekijk onze behandelingen en maak een afpraak! Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze contactpagina.

Waxing

Wij zijn ervaren wax-specialisten en de Brazilian wax is onze specialiteit. Wij stellen jou graag op je gemak, maken een praatje ter afleiding en ontharen ondertussen alle haartjes weg. Wij streven altijd naar het gladst haalbare resultaat. Na de behandeling krijg je een aantal tips voor de verzorging van jouw huid. Schroom niet en boek nu jouw Brazilian Wax bij ons!

Waxen is immers de normaalste zaak van de wereld en voor iedereen geschikt. Bij ons voel je, je op je gemak en is de behandeling zo voorbij! Wij werken snel, hygiënisch en professioneel.

Ons doel is om onze klanten op hun gemak te stellen en achteraf een goed en tevreden gevoel te geven. Bij ons staat de klant altijd voorop! Wij nemen onze tijd en gaan niet haastig te werk. Voordat wij beginnen met een Brazilian Wax bijvoorbeeld, zal er altijd goed worden besproken wat de wensen van de klant zijn. Daarnaast wordt de Brazilian wax uitgevoerd met de beste producten, waardoor het resultaat gegarandeerd mooi, glad en verzorgd is.

Waxen VS Harsen?

Harsen is de methode die veel schoonheidsspecialistes gebruiken. Vaak wordt daar gewerkt met een roller en strips. Omdat een strip ook aan de huid hecht en niet alleen aan de haren is deze methode vaak pijnlijker en schadelijker voor de huid, in vergelijking tot waxen.

Waxen is de manier van ontharing die internationaal de standaard is. Met een spatel wordt de wax aangebracht om daarna met zo min mogelijk ongemak verwijderd te worden.

Welke wax gebruiken wij?

Er worden 2 waxsoorten gebruikt namelijk: hardwax & softwax.

Hardwax

Hardwax, ook wel filmwax genoemd, wordt gebruikt voor de meest gevoelige lichaamsdelen (schaamstreek, oksels, gelaat) en softwax voor de rest van het lichaam. Hardwax hecht zich alleen aan het haar, niet aan de huid en wordt vanzelf hard. Zodra de hardwax hard is, wordt de waxstrook verwijderd.

Softwax

Softwax wordt verwijderd met katoenen strips. Dit gebeurt nadat er een dun laagje softwax is aangebracht op de huid. Softwax wordt aangebracht en kan gelijk met behulp van een stip verwijderd worden. Hierom wordt softwax gebruikt bij grotere lichaamsdelen, om snel en efficiënt te kunnen waxen.

Hoelang moeten de haren zijn?

De ideale lengte is 5mm en de maximale lengte is 1,5cm. Bij te korte haartjes heb je kans dat niet alle haartjes meegenomen kunnen worden omdat, de wax niet optimaal kan hechten aan de te korte haartjes. Bij haren langer dan 1,5cm heb je kans dat de haartjes afbreken, waardoor je een minder mooi resultaat hebt. Ook is het bij het waxen van langere haren gevoeliger.

Hoelang blijven de haren weg?

Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die haren met de wortel verwijdert. Scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de wortels intact, zodat je haar met stoppels terugkomt. Als je waxt, dan blijft je haar gemiddeld 2 tot 3 weken langer weg. Het komt zachter, dunner en steeds minder terug. Hiernaast worden tijdens een waxbehandeling de dode huidcellen meegenomen, dit maakt je huid heerlijk zacht en glad.

Nabehandeling

Het belangrijkst is om 24 uur voor en na de behandeling:

Na lange tijd weer eens een wax gedaan. Supertevreden met het resultaat! Goeie service en een erg leuke dame die mij geholpen heeft. Zeker een aanrader!

Leany

Lash Volume Lifting

Lash lifting is een behandeling die de natuurlijke wimpers krullen, zonder gebruik te maken van: wimperextensions of mascara. LVL is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt, die de wimpers beschadigen.

Bij LVL wordt er namelijk gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift en deze vorm minimaal 6-9 weken behouden. Deze behandeling is geschikt voor iedereen, ongeacht de lengte van de wimperharen. Dit is een zeer geliefde behandeling, omdat deze weinig onderhoud behoeft, ongeveer een uur duurt en lang draag plezier biedt.

Lift en krul jouw wimpers!

Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maakt het geen gebruik van: warmte en ‘schadelijke’ wimperkrultangen die worden gebruikt bij wimperpermanent. Bij wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor broze wimpers ontstaan. Hierdoor breken de wimperhaartjes af, omdat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.

Wimperlifting door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. LVL is daardoor dus ook niet te vergelijken met wimperpermanent.

Overweegt u om een LVL behandeling te doen?

Stop dan 1 maand voorafgaand aan de behandeling met het gebruiken van een wimperkrultang! Wimpers worden hierdoor namelijk in een bepaalde vorm gekruld en worden zeer stug, waardoor de haren niet optimaal kunnen worden behandeld. Houd 24 uur voor de behandeling de ogen schoon en make-up vrij voor het beste resultaat! Bij LVL wordt er namelijk gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift en deze vorm minimaal 6-9 weken behouden. Deze behandeling is geschikt voor iedereen, ongeacht de lengte van de wimperharen. Dit is een zeer geliefde behandeling, omdat deze weinig onderhoud behoeft, ongeveer een uur duurt en lang draag plezier biedt.

Goede service heel goed en vriendelijk geholpen ik kom terug!

Desteny

Henna Brows

Henna Brows, ook wel Brow Henna genoemd is een effectieve manier om de wenkbrauwen te verven met een natuurlijke Henna poeder. Wij hebben 5 Brow tinten: van heel licht blond tot aan donkerbruin. Onze Henna poeder bevat geen schadelijke stoffen.

Henna blijft gemiddeld een week op de huid en ongeveer 4-6 weken op de haren zichtbaar. Allereerst worden de wenkbrauwen geëpileerd naar wens, vervolgens wordt de Henna aangebracht door onze Brow-stylist en uiteindelijk worden jouw wenkbrauwen perfect in model gebracht.

Deze behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren Brow-stylist. Tijdens de behandeling krijg je voldoende tips betreft de nabehandeling. De behandeling duurt 45 minuten. Boek nu jouw Brow Henna behandeling!

Na een eerste vervelende ervaring bij een andere wax-salon, ben ik blij dat ik hier terecht ben gekomen. Een verademing! Bijna pijnloos, erg vriendelijk en zeer professioneel. Ik kom zeker terug.

Saadet