Elke 5 a 6 weken waxen, dat zit nu wel in je maandelijkse routine right?

Wat doe jij nog qua verzorging na je Brazilian Wax?

Ons lichaam maakt gemiddeld om de 4-6 weken nieuwe haartjes aan.
Afhankelijk van wanneer jij je laat waxen en wanneer dus de haren er met wortel en al uitgetrokken worden, groeit onder de bovenste huidlaag alweer een nieuw haartje aan.

TIP 1
Je wilt dit proces zo soepel mogelijk laten verlopen.
Het is daarom belangrijk om je huid ‘Down Under’ dagelijks, minimaal 2 keer in te smeren met crème.
Ik gebruik de Kaeso crème https://shop.naomiwaxenbeauty.nl/products/moisturise-my-bikini deze crème is speciaal gemaakt voor de gewaxte huid en is neutraal van geur en bevat geen oliën die de poriën verstoppen.

TIP 2
Waarom is scrubben zo belangrijk?
Scrubben haalt de dode huidcellen weg van je huid en zorgt ervoor dat haartjes die moeilijk door je huid komen los gemaakt worden en niet gaan ingroeien.
Ik scrub zelf met de Kaeso exfoliator. Dit is een fijne gelscrub, zonder parfum waarmee je jouw huid zachtjes inmasseert. https://shop.naomiwaxenbeauty.nl/products/scrub-your-bikini
Doe dit voordat je onder de douche stapt op een droge huid, voor het beste resultaat. Je zult merken dat je haren los raken en niet meer vast komen te zitten onder jouw huid.

TIP 3
Het is heel verleidelijk om een puistje uit te knijpen of zelf aan je huid te zitten, ook ‘Down Under’.
Probeer dit niet te doen, maar scrub en smeer in plaats daarvan.

TIP 4
Draag liever katoenen ondergoed, dit ademt, anders dan synthetisch ondergoed waar je van gaat zweten en sneller bultjes of irritaties krijgt.
Ik draag deze Hema katoenen hipsters. https://www.hema.nl/dames/lingerie/slip/hipster/3-pak-dameshipsters-katoen-zwart-1000006534.html?utm_campaign=+dames+%3E+lingerie+%3E+slips+%3E+hipsters&utm_content=1000006534&utm_source=vergelijk&utm_medium=comparison&utm_term=[30140-19636026][48a49984-1797-40bc-b72f-0c67b043b98d]


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.